Bij Kim's Perfect Place kunt u ook uw tanden laten bleken met Botanic, een bewezen procedure zonder peroxide (!) dus onschadelijk voor uw tanden en tandvlees en geeft een zichtbaar resultaat binnen 1 uur!!


Steeds meer mensen willen witte tanden, een mooie glimlach geeft immers zelfvertrouwen en geeft uw leven een nieuwe impuls. Maar niet iedereen durft hiervoor naar de tandarts te gaan. Uit schaamte of vanwege de kosten, een bleek behandeling bij de tandarts kost al gauw meer dan € 300,-!


Iedereen die een behandeling in overweging neemt wil graag eerst weten wat er met zijn tanden gaat gebeuren. Wordt het glazuur aangetast? Gaat het pijn doen? Gaat mijn glazuur er af? Wordt het misschien zachter? Uw tanden laten bleken met Kim's Perfect Smile van Botanic is compleet veilig en ik zal u vertellen waarom...

Uw glazuur wordt niet aangetast en u krijgt geen gevoelige tanden of tandvlees. Doordat onze Botanic gel als een van de weinige volledig voldoen aan de Cosmeticaverordening, wil dat zeggen dat het product volledig veilig in gebruik is en geen schade kan berokkenen. De resultaten daarentegen zijn, voor een onschadelijk product, overweldigend.Voor wie?

Voor iedereen die witte tanden en een mooie glimlach wil! Maar helaas zijn er wel uitzonderingen, voor mensen onder de 18 jaar (omdat de tanden dan nog niet volgroeid kunnen zijn), vrouwen die zwanger zijn of borstvoeding geven en mensen die een chemokuur ondergaan of dit recent hebben ondergaan. Voor deze mensen wordt de behandeling afgeraden.

Mocht u kronen of facings hebben aan de voorkant van uw gebit. dan kunt u met mij overleggen of een behandeling mogelijk is, dit geldt ook voor mensen die veel tandsteen of tandplak hebben.